• Type:
  • Genre:

Det får du!

Effektiv mentaltræning med lydfiler

Hvis du ønsker at forbedre dine præstationer og få hjælp til dine udfordringer, så er mentaltræning med lydfiler en af de absolut mest effektive værktøjer! 

Kort fortalt, så vælger du den eller de lydfiler som er designet til din sport eller dit mål. Du finder et uforstyrret sted og lytter til programmet som tager ca. 15 minutter. Programmet bringer dig i en afslappet tilstand og herefter får du ord, sætninger og visualiseringer som træner din hjerne til succes med dit mål. Jo oftere du træner, jo større effekt.

Spændende og lærerige videokurser

Med videokurserne får du adgang til en moderne og fleksibel måde at lære på. Videokurserne består af en række overskuelige forløb, som hjælper dig med at styrke din vindermentalitet. Du kan vælge kurser, hvor du lærer og løser opgaver på traditionel vis eller du kan vælge træningsforløb, hvor du er meget aktiv og træner i forløbet. Kurserne kan tage fra få dage til flere uger.

I begge formater ser du videoer som giver dig en masse viden og værktøjer til at bygge f.eks. din selvtillid op, øge din motivation, arbejde med mål og håndtere modstand. Alle kurser er bygget op så du får varieret undervisning og optimal udvikling.

Podcast fyldt med vindermentalitet

Mindify podcast er podcasten til dig, som vil lytte til spændende personligheder og blive inspireret til din egen udvikling. Podcasten er helt gratis. Formatet er ca. 20 minutter, så du kan nå at lytte til den i dine pauser, på køreturen eller på andre tidspunkter, hvor det passer dig i din hverdag.

Vi er altid åbne for input til podcasten, så hvis du kunne tænke dig at deltage eller kender en person som kunne være interessant at have med, så hører vi mere end gerne fra dig.

God fornøjelse!

Online coaching når du har brug for det

Med Mindifys Verdensmester abonnement, så får du oven i købet adgang til personlig mentaltræning alle ugens hverdage. Du kan skrive til os hele døgnet og vi giver dig svar inden for 24 timer. Så står du med en udfordring du gerne vil have hjælp til eller blot et spørgsmål du vil have besvaret, så  står vi klar med kompetent mental coaching. 

Du får også 1 online coachingsession på 45 minutter om månden, hvor du kan tage de temaer, mål og udfordringer op som du ønsker og vi sætter sammen retning på tingene for dig. Det giver dig mulighed for at kunne præstere og skabe de resultater du ønsker uanset om det er i sport eller i dit job.

 

Scroll to top